Chemisch Co. van Hongkong XinRunde, Ltd

 

Betrouwbare Fabrikant en Leverancier van Hoogste Kwaliteits Farmaceutische Grondstof en Farmaceutische Tussenpersoon

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenFarmaceutische Grondstof

Flibanserin CAS 167933-07-5 Farmaceutische Grondstoffen voor Vrouwelijk Geslacht verbetert

Flibanserin CAS 167933-07-5 Farmaceutische Grondstoffen voor Vrouwelijk Geslacht verbetert

Flibanserin CAS 167933-07-5 Pharmaceutical Raw Materials For Female Sex Enhance
Flibanserin CAS 167933-07-5 Pharmaceutical Raw Materials For Female Sex Enhance

Grote Afbeelding :  Flibanserin CAS 167933-07-5 Farmaceutische Grondstoffen voor Vrouwelijk Geslacht verbetert Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: XRD
Certificering: GMP
Modelnummer: 167933-07-5
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Inquiry for Negotiable
Verpakking Details: 1-2 de Zak van kg/Aluminiumfolie, 25kg/-Trommel, zoals vereisen
Levertijd: 1-2days na ontvangen betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, bitcoin
Levering vermogen: 100kg/year
Gedetailleerde productomschrijving
CAS-nummer: 167933-07-5 Productnameeszopiclone: Flibanserin
Gebruik: Farmaceutische Grondstof Verschijning: wit poeder
Analyse: 99% Flibanserin Rang: Farmaceutische Rang
opslagruimte: Koele droge opslag Toepassing: Farmaceutische Ruwe Tussenpersonen
Hoog licht:

Pharm grondstof

,

onderzoekchemische producten

Flibanserin CAS 167933-07-5 Farmaceutische Grondstoffen voor Vrouwelijk Geslacht verbetert

 

 

Inleiding:


Productnaam: Flibanserinpoeder
Een andere naam: Bimt 17
Chemische formule: C20H21F3N4O
Molecuulgewicht: 426.86
CAS-aantal: 167933-07-5
Verschijning: Wit Kristalpoeder
Zuiverheid (HPLC): 99.0%

 

Flibanserin, is een medicijn voor de behandeling van wanorde pre-van de menopauze van de vrouwen de withhypoactive seksuele wens (HSDD die) wordt goedgekeurd. Het medicijn verhoogt het aantal van ongeveer het tevredenstellen van seksuele gebeurtenissen per maand met half over placebo van een uitgangspunt van ongeveer twee tot drie. De zekerheid van de raming is laag. De bijwerkingen van duizeligheid, slaperigheid, en misselijkheid komen vaker voor ongeveer drie tot vier keer.

 

Flibanserin is een nieuwe drug die voor de preventie van HSDD in vrouw worden onderzocht. HSDD, is een vrij nieuwe die termijn wordt ontwikkeld om Seksuele de Wenswanorde van Hypoactive te beschrijven wat fundamenteel betekent een vrouw van wie anders gezond is een ontbrekend libido, of een gebrek aan seksuele wens heeft. De studies tonen aan dat ongeveer 10-20% van vrouwen dit probleem onder ogen ziet en sommigen zeggen HSDD mensen met seksuele problemen in aantal overtreft. Flibanserin is geclassificeerd als 5-HT agonist van de serotoninereceptor en dopamine D4 receptor gedeeltelijke agonist. Het is een niet Hormonale agent die in wezen dopamine en noradrenalin terwijl het verminderen van Serotonine in de hersenen verhoogt. Dit in ruil heeft schijnbaar een positief effect op seksueel vrouw die naar wie hunkeren anders op dit gebied ontbrak. De voordelen van het die niet Hormonaal zijn zijn dat het niet de problemen verbonden aan andere hormonale behandelingen zoals een negatieve veranderde stemming onder andere kwesties zal hebben.

 
Functie:
 
Flibanserinhcl (INN, USAN) (ontwikkelingscodenaam bimt-17; de voorgestelde handelsnamen Girosa en Addyi) is een drug die als niet hormonale behandeling voor de vrouwen pre-van de menopauze met hypoactive seksuele wenswanorde (HSDD) wordt bestudeerd. De ontwikkeling door Boehringer Ingelheim werd gestopt in Oktober 2010 na een negatieve evaluatie door de V.S. Food and Drug Administration. De rechten op de drug werden toen overgebracht naar Spruitgeneesmiddelen, die het drugontwikkelingsproces voortzet. Op 4 Juni, 2015, adviseerde het paneel aan FDA goedkeuring van de drug door 18-6.

 

Toepassing:

 

Flibanserin, een drug wordt gebruikt om vrouwelijk libido te verhogen, vermindert seksueel de afschaffing van - actieve serotonine om dopamine niveaus te verhogen die libido dat bevorderen. Het lage libido (HSDD) in premenopausal vrouwen toont goede doeltreffendheid en draaglijkheid.

Flibanserin wordt gebruikt voor hypoactive seksuele wenswanorde onder vrouwen. Die die flibanserinrapport ontvangen een 0,5 verhoging vergeleken bij placebo in het aantal tijden zij „het tevredenstellen van seksuele gebeurtenissen“ hadden. In die op flibanserin 4,5 keer per maand nam het van 2,8 toe terwijl de vrouwen die placebo ontvangen ook een verhoging van „3,7 keer per maand het tevredenstellen van seksuele gebeurtenissen“ van 2,7 aan meldden. Het begin van het flibanserineffect werd gezien van de eerste timepoint gemeten na 4 weken van behandeling en gehandhaafd door de behandelingsperiode.

De doeltreffendheid van flibanserin werd geëvalueerd in 3 klinische proeven in drie stadia. Elk van de drie proeven had twee coprimaire eindpunten, voor het tevredenstellen van seksuele gebeurtenissen (SSEs) en andere voor seksuele wens. Elk van de 3 proeven had ook een secundair eindpunt dat nood met betrekking tot seksuele wens mat. Alle drie proeven toonden aan dat flibanserin een verhoging van het aantal van SSEs veroorzaakte en nood met betrekking tot seksuele wens verminderde. De eerste twee proeven gebruikten een elektronische agenda om seksuele wens te meten, en vonden geen verhoging. Deze twee proeven maten ook seksuele wens gebruikend de Vrouwelijke Seksuele Functieindex (FSFI) als secundair eindpunt, en een verhoging werd waargenomen gebruikend deze laatstgenoemde maatregel. FSFI werd gebruikt als coprimair eindpunt voor seksuele wens in de derde proef, en toonde statistisch opnieuw een aanzienlijke toename.

 
Verpakking:
 
Flibanserin CAS 167933-07-5 Farmaceutische Grondstoffen voor Vrouwelijk Geslacht verbetert 0
 
 

Flibanserin CAS 167933-07-5 Farmaceutische Grondstoffen voor Vrouwelijk Geslacht verbetert

 

Contactgegevens
Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd

Contactpersoon: bruce

Tel.: +8618874586545

Direct Stuur uw aanvraag naar ons