Chemisch Co. van Hongkong XinRunde, Ltd

 

Betrouwbare Fabrikant en Leverancier van Hoogste Kwaliteits Farmaceutische Grondstof en Farmaceutische Tussenpersoon

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis

Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd

Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd
XRD labs
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Agent
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Merken : XRD
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 70% - 80%


Behandelt Chemisch Co. van Hongkong XinRunde, Ltd een gebied van 95 acres, zal de voorgestelde bouw van de installatie GMP normen, de schone en propere, rationele lay-out van het fabrieksmilieu, met grote en middelgrote productieworkshop zijn en repocessed winkel. Het is uitgerust met gevorderd materiaalkwaliteitscontrole en onderzoekscentrum. Die producten van zowel kwaliteit als technische inhoud hebben het binnenlandse geavanceerde niveau bereikt. De producten verkopen goed over het hele land en voerden naar Europa en de Verenigde Staten en Zuidoost-Azië uit, etc.

Onze zwaar geïnvesteerde Fabriek en arbeidskrachten voor onderzoek en ontwikkeling om aan de behoeften van de markt fijne chemische producten, biochemische, farmaceutische tussenpersonen ook te voldoen andere nieuwe producten, nieuwe technologie. Onderzoek op hoog niveau en ontwikkelingsteam, prima laboratoriummateriaal, een goede atmosfeer om onderzoek en ontwikkelingsr&d sterkte, de huidige productie van producten te verzekeren. Het onderzoek en de ontwikkeling van ons bedrijf hebben het binnenlandse geavanceerde niveau bereikt. Zelfs bereikten sommige producten het internationale geavanceerde niveau.

 

 

 

China Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

Onze hoofdproducten zijn farmaceutische grondstoffen en farmaceutische tussenpersonen. Wij hebben de capaciteit R&D onafhankelijk om aan te passen en een waaier van chemische producten te produceren. Onze producten worden hoofdzakelijk gebruikt in de farmaceutische industrie, evenals in de high-tech industrieën zoals wetenschappelijk onderzoek.

 

 

De fabriek is volledig uitgerust, geavanceerd het team van R&D en van de productie, wetenschappelijke en veilige productieproces, in strikte overeenstemming met internationale medische normen.

 

 

China Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

om de meest geavanceerde farmaceutische en chemische technologieën en de informatie beter te begrijpen, nemen wij aan de industrietentoonstellingen elk deel jaar en breiden onophoudelijk het professionalisme van interne werknemers uit.

 

 

 

China Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

Elke maand, zullen wij klanten van Europa, Amerika en Zuidoost-Azië hebben om de fabriek te bezoeken en het samenwerkingsproces in detail te bespreken. Ons team heeft de capaciteit om buitenlandse klanten te ontmoeten en, en altijd wijd geprijst door klanten onafhankelijk te communiceren.

 

 

China Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

 

 

 

Ons doel is eenvoudig: de beste farmaceutische grondstoffen en de farmaceutische tussenpersonen aan de beste prijzen verkopen, en verstrekt industrie-leidende klantenservice. Wij worden persoonlijk om elk van onze klanten te kennen, en wij weten het hoe te ontdekken het waardevolste deel van onze zaken Chemisch Co. van Hongkong XinRunde, Ltd, is om anderen te helpen hun doelstellingen bereiken.

 

 

China Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

 

Voor meer gedetailleerde informatie over onze comoany of producten, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken, en verheugen ons op het werken met u!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Bruce Lee

Tel.: +8618874586545

Fax: 86-27-8321-4688

Direct Stuur uw aanvraag naar ons