Chemisch Co. van Hongkong XinRunde, Ltd

 

Betrouwbare Fabrikant en Leverancier van Hoogste Kwaliteits Farmaceutische Grondstof en Farmaceutische Tussenpersoon

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis

Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd Fabrieksreis

 • lopende band

  Is Chemisch Co. van Hongkong XinRunde, Ltd een beroemde farmaceutische fabrikant, die zich in ruw steroid poeder in Vasteland China specialiseren. Onze fabriek behandelt een gebied van 95 vierkante meters, met schoon milieu en aardige lay-out. Er zijn verscheidene grote, middelgrote workshops en QA en onderzoekscentrum met geavanceerd materiaal.

   

   

   

   

  Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd fabriek productielijn 0

  Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd fabriek productielijn 1

   

  Voor meer gedetailleerde informatie over onze comoany of producten, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken, en verheugen ons op het werken met u!!!!!

   

   

   

 • OEM / ODM

  Heeft Chemisch Co. van Hongkong XinRunde, Ltd geassorteerd productiebeheersysteem, kwaliteitsborgingsysteem en het systeem van de verkoopdienst opgezet. om de verwachtingen van klanten te ontmoeten, streeft ons personeel ernaar om alles perfect te maken.

   

   

   

  Volgens de GMP norm, hebben wij grote fondsen geïnvesteerd om een volledige Q.A. & een Q.C.system te vestigen om onze kwaliteit te verzekeren. Wij hebben HPLC, GC en UVspectrofotometers die van hoog rendement en hoge gevoeligheid de producten moeten analyseren en controleren. Ook, bereikten wij SGS normen als gecontroleerde leverancier.

   

   

   

   

  Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd fabriek productielijn 0

  Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd fabriek productielijn 1

   

   

   

   

 • R & D

  Heeft Chemisch Co. van Hongkong XinRunde, Ltd een goed-georganiseerd milieu van onderzoek en ontwikkeling gecreeerd. Met een totaal van 3000 ㎡ van laboratoriumruimte, is de fabriek uitgerust met meer dan 200 high-tech machines, apparaten en materiaal. Wij blijven een gemiddeld bedrag van twee miljoen Amerikaanse dollars in reseach en faciliteiten investeren elk jaar. Door de inspanningen van onze jaren, hebben wij ons geleidelijk aan om de belangrijke fabrikant van ruw steroid poeder in Vasteland China ontwikkeld te worden.

   

   

  Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd fabriek productielijn 0

  Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd fabriek productielijn 1

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Contactgegevens
Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Bruce Lee

Tel.: +8618874586545

Fax: 86-27-8321-4688

Direct Stuur uw aanvraag naar ons