Chemisch Co. van Hongkong XinRunde, Ltd

 

Betrouwbare Fabrikant en Leverancier van Hoogste Kwaliteits Farmaceutische Grondstof en Farmaceutische Tussenpersoon

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenAntidepressiedrug

Het vrouwelijke van de de Depressiedrug van het Geslachtspoeder Antipoeder Cas 167933-07-5 van Flibanserin Flibanserin

Het vrouwelijke van de de Depressiedrug van het Geslachtspoeder Antipoeder Cas 167933-07-5 van Flibanserin Flibanserin

Female Sex Powder Anti Depression Drug Flibanserin Flibanserin Powder Cas 167933-07-5
Female Sex Powder Anti Depression Drug Flibanserin Flibanserin Powder Cas 167933-07-5

Grote Afbeelding :  Het vrouwelijke van de de Depressiedrug van het Geslachtspoeder Antipoeder Cas 167933-07-5 van Flibanserin Flibanserin Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: XRD
Certificering: GMP
Modelnummer: 167933-07-5
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Inquiry for Negotiable
Verpakking Details: 1-2 de Zak van kg/Aluminiumfolie, 25kg/-Trommel, zoals vereisen
Levertijd: 1-2days na ontvangen betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, bitcoin
Levering vermogen: 100kg/year
Gedetailleerde productomschrijving
CAS-nummer: 167933-07-5 Naam van het product: Flibanserin
Gebruik: Farmaceutische Grondstof Verschijning: wit poeder
Analyse: 99% Flibanserin Rang: Farmaceutische Rang
opslagruimte: Koele droge opslag Toepassing: Farmaceutische Ruwe Tussenpersonen
Hoog licht:

farmaceutische rang grondstoffen

,

zopiclone voor bezorgdheid

Het vrouwelijke poeder Cas 167933-07-5 van Flibanserin Flibanserin van het Geslachtspoeder

 

Beschrijving:
 
Testende Punten Specificaties Resultaten
Kenmerken Een gebroken wit aan wit poeder Voldaan
Identificatie Voldoe aan de vereisten Positief
Verlies bij het Drogen ≤0.50% 0,13%
Heavy metallen ≤20PPM <20ppm>
Zuiverheid (door HPLC) ≥99.0% 99.2%
Conclusie: De goederen worden voldaan aan de norm van de fabriek

 

Karakter:

 

Flibanserin is een nieuwe drug die voor de preventie van HSDD in vrouw worden onderzocht. HSDD, is een vrij nieuwe die termijn wordt ontwikkeld om Seksuele de Wenswanorde van Hypoactive te beschrijven wat fundamenteel betekent een vrouw van wie anders gezond is een ontbrekend libido, of een gebrek aan seksuele wens heeft. De studies tonen aan dat ongeveer 10-20% van vrouwen dit probleem onder ogen ziet en sommigen zeggen HSDD mensen met seksuele problemen in aantal overtreft. Flibanserin is geclassificeerd als 5-HT agonist van de serotoninereceptor en dopamine D4 receptor gedeeltelijke agonist. Het is een niet Hormonale agent die in wezen dopamine en noradrenalin terwijl het verminderen van Serotonine in de hersenen verhoogt.

Flibanserin, onder de handelsnaam Addyi wordt verkocht, is een medicijn voor de behandeling van de vrouwen pre-van de menopauze met hypoactive seksuele wenswanorde wordt goedgekeurd (HSDD) dat. Het medicijn verhoogt het aantal van ongeveer het tevredenstellen van seksuele gebeurtenissen per maand met half over placebo van een uitgangspunt van ongeveer twee tot drie. De zekerheid van de raming is laag


Beschrijving:

 

Flibanserin is een drug wordt ontwikkeld om hypoactive seksuele wenswanorde (HSDD) in vrouwen te behandelen die. De vrouwen met HSDD hebben een chronisch gebrek aan belangstelling bij geslacht dat niet door een andere medische voorwaarde kan worden verklaard. HSDD gaat ook van gevoel van nood vergezeld.

Specifieker, denkt men dat flibanserin een onevenwichtigheid van niveaus van deze neurotransmitters door dopamine en norepinephrine en het verminderen serotonine te verhogen verbetert. In klinische studies, werd flibanserin voor zijn capaciteit geëvalueerd om de frequentie te verhogen van het tevredenstellen van seksuele gebeurtenissen, de intensiteit van seksuele wens voelen verhogen en de geassocieerde noodvrouwen verminderen van zijn verlies.

 

Gebruik en Dosering:  

 

Flibanserin wordt gebruikt voor hypoactive seksuele wenswanorde onder vrouwen. Die die flibanserinrapport ontvangen een 0,5 verhoging vergeleken bij placebo in het aantal tijden zij „het tevredenstellen van seksuele gebeurtenissen“ hadden. In die op flibanserin 4,5 keer per maand nam het van 2,8 toe terwijl de vrouwen die placebo ontvangen ook een verhoging van „3,7 keer per maand het tevredenstellen van seksuele gebeurtenissen“ van 2,7 aan meldden. Het begin van het flibanserineffect werd gezien van de eerste timepoint gemeten na 4 weken van behandeling en gehandhaafd door de behandelingsperiode.

 

Toepassing:

 

HSDD is de het meest meestal gemelde vorm van vrouwelijke seksuele dysfunctie. HSDD wordt gedefinieerd als blijvend of terugkomend deficiëntie of ontbreken van seksuele fantasieën en wens voor seksuele activiteit die duidelijke nood of interpersoonlijke moeilijkheid veroorzaakt, en die niet beter rekenschap wordt gegeven van door medisch, op substantie betrekking hebbend, psychiatrische (b.v., depressie) of andere seksuele voorwaarde. De oorzaak van HSDD wordt verondersteld om een massa sociale, psychologische en biologische factoren te impliceren en kan aan een complexe interactie van deze factoren worden toegeschreven.

Flibanserin is een roman, nonhormonaldrug die in klinische proeven voor de behandeling van HSDD in premenopausal en postmenopausal vrouwen is bestudeerd. De aanvraag aan FDA wordt ingediend is voor premenopausal vrouwen die. Flibanserin wordt verondersteld om aan zeer belangrijke neurotransmitters, of chemische producten, in de hersenen te werken die seksuele wens beïnvloeden. Specifieker, denkt men dat flibanserin een onevenwichtigheid van niveaus van deze neurotransmitters door dopamine en norepinephrine (zowel verantwoordelijk voor seksuele opwinding) en het verminderen serotonine (verantwoordelijk voor seksuele remming) te verhogen verbetert. In klinische studies, werd flibanserin voor zijn capaciteit geëvalueerd om de frequentie te verhogen van het tevredenstellen van seksuele gebeurtenissen, de intensiteit van seksuele wens voelen verhogen en de geassocieerde noodvrouwen verminderen van zijn verlies.

 

 
Verpakking:
 
Het vrouwelijke van de de Depressiedrug van het Geslachtspoeder Antipoeder Cas 167933-07-5 van Flibanserin Flibanserin 0
 
 

Het vrouwelijke poeder Cas 167933-07-5 van Flibanserin Flibanserin van het Geslachtspoeder

 

Contactgegevens
Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd

Contactpersoon: bruce

Tel.: +8618874586545

Direct Stuur uw aanvraag naar ons