Chemisch Co. van Hongkong XinRunde, Ltd

 

Betrouwbare Fabrikant en Leverancier van Hoogste Kwaliteits Farmaceutische Grondstof en Farmaceutische Tussenpersoon

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenFarmaceutische Grondstof

de Fabrikant CAS 96829-58-2 van 99%min USP/EP Orlistat voor Verliesgewicht

de Fabrikant CAS 96829-58-2 van 99%min USP/EP Orlistat voor Verliesgewicht

99%min USP/EP Orlistat Manufacturer CAS 96829-58-2 For Loss Weight
99%min USP/EP Orlistat Manufacturer CAS 96829-58-2 For Loss Weight

Grote Afbeelding :  de Fabrikant CAS 96829-58-2 van 99%min USP/EP Orlistat voor Verliesgewicht Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: XRD
Certificering: GMP
Modelnummer: 96829-58-2
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Inquiry for Negotiable
Verpakking Details: 1-2 de zak van kg/aluminiumfolie, 25kg/-trommel, zonodig
Levertijd: 1-2days na ontvangen betaling
Betalingscondities: T/T bank, Western Union, Bitcoin, Enz.
Levering vermogen: 1000kg/maand
Gedetailleerde productomschrijving
CAS: 96829-58-2 Naam van het product: Orlistat
Type: Farmaceutische Grondstof Verschijning: wit poeder
Gebruik: Voor verliesgewicht Alias: Orlipastat, XENICAL
Analyse: 99% sleutelwoorden: Orlistat
Hoog licht:

Pharm grondstof

,

onderzoekchemische producten

 

de Fabrikant CAS 96829-58-2 van 99%min USP/EP Orlistat voor Verliesgewicht

 

1. Basisinformatie

 

Productnaam: Orlistat
Synoniemen: (S) - ZUUR 2-FORMYLAMINO-4-METHYL-PENTANOIC (S) - 1 [[(2S, 3S) - 3-HEXYL-4-OXO-2-OXETANYL] METHYL] - DODECYL ESTER; Ro/ro-18-0647; XENICAL; (-) - TETRAHYDROLIPSTATIN; ORLISTAT; N-formyl-l-LEUCINE (1S) - 1 [[(2S, 3S) - 3-hexyl-4-oxo-2-OXETANYL] METHYL] DODECYL ESTER; (-) - Tetrahydrolipstatin (EquivalentToOrlistat); Orlipastat
CAS: 96829-58-2
MF: C29H53NO5
Mw: 495.73
EINECS: 639-755-1
Productcategorieën: Farmaceutische Grondstoffen; Diverse Biochemische producten; API; Antiobesityagent; Chiral Reagentia; Tussenpersonen & Fijne Chemische producten; -; Geneesmiddelen; Aminozuren & Derivaten; Heterocycles; ACTOS; Andere APIs; Verminderings van lipidengeneeskunde die gewicht verminderen
Mol-Dossier: 96829-58-2.mol
Orlistatstructuur

 

2. Beschrijvingen:

 

Orlistat (ook als tetrahydrolipstatin wordt bekend) is een drug wordt ontworpen om zwaarlijvigheid te behandelen die. Het op de markt gebracht=wordt= als voorschriftdrug onder de handelsnaam door Roche in de meeste landen, en is verkochte over de toonbank zoals door GlaxoSmithKline in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Zijn primaire functie verhindert de absorptie van vetten het menselijke dieet door als lipaseinhibitor te handelen, daardoor verminderend warmteopname. Het is voorgenomen voor gebruik samen met een gezondheidszorg leverancier-gecontroleerd ver*minderen-caloriedieet.
Orlistat is het verzadigde derivaat van lipstatin, een machtige natuurlijke inhibitor van alvleesklier- die lipasen van bacteriestreptomyces toxytricini worden geïsoleerd. Nochtans, wegens zijn relatieve eenvoud en stabiliteit, orlistat werd gekozen over lipstatin voor ontwikkeling als anti-zwaarlijvigheidsdrug.

 

 

3. Toepassingen:

 

Orlistat wordt gebruikt voor de behandeling van zwaarlijvigheid. De hoeveelheid gewichtsverlies bereikte met orlistat varieert. In éénjarige klinische proeven, tussen 35,5% en 54,8% van onderwerpen bereikte een 5% of een grotere daling van lichaamsmassa, hoewel niet elk van deze massa noodzakelijk vet was. Tussen 16,4% en 24,8% bereikte minstens een 10%-daling van lichaamsvet. Nadat orlistat werd tegengehouden, een significant die aantal onderwerpen gewicht-omhoog aan 35% van het gewicht worden herwonnen dat zij hadden verloren.

De weerslag van type - diabetes 2 in een zwaarlijvige bevolking is meer dan vier jaar verminderd met orlistat (6,2%) in vergelijking met placebo (9,0%). Het gebruik op lange termijn van orlistat leidt ook tot een bescheiden vermindering van bloeddruk (beteken verminderingen respectievelijk van 2,5 en 1,9 mmHg in systolische en diastolische bloeddruk).

 

Orlistat (ook als tetrahydrolipstatin wordt bekend) is een drug wordt ontworpen om zwaarlijvigheid te behandelen die. De doeltreffendheid van orlistat in het bevorderen van gewichtsverlies is welomlijnd, vermindert Orlistat ook bescheiden bloeddruk, en schijnt om het begin van type te verhinderen - diabetes 2. Zijn primaire functie verhindert de absorptie van vetten het menselijke dieet door als lipaseinhibitor te handelen, daardoor verminderend warmteopname. Het is voorgenomen voor gebruik samen met een gezondheidszorg leverancier-gecontroleerd ver*minderen-caloriedieet.

 

De doeltreffendheid van orlistat in het bevorderen van gewichtsverlies is duidelijk, alhoewel matig. De samengevoegde gegevens van klinische proeven tonen aan dat de mensen die olivide geven minder dan 2-3 kilogram (4.4-6.6 ponden) van medicijn dan een jaar, behalve veranderingen in levensstijl zoals dieet en oefening hebben. Is ook een bescheiden vermindering van bloeddruk, schijnt het het begin van type kunnen verhinderen - diabetes 2, hetzij wegens gewichtsverlies zelf of andere gevolgen; in een grote willekeurig verdeelde gecontroleerde proef, orlistat werd hij gevonden in zwaarlijvige mensen zal verminderen de weerslag van diabetes door bijna 40%

Orlistat wordt gebruikt voor de behandeling van zwaarlijvigheid. De hoeveelheid gewichtsverlies bereikte met orlistat varieert. In éénjarige klinische proeven, tussen 35,5% en 54,8% van onderwerpen bereikte een 5% of een grotere daling van lichaamsmassa, hoewel niet elk van deze massa noodzakelijk vet was. Tussen 16,4% en 24,8% bereikte minstens een 10%-daling van lichaamsvet. Nadat orlistat werd tegengehouden, een significant die aantal onderwerpen gewicht-omhoog aan 35% van het gewicht worden herwonnen dat zij hadden verloren. De weerslag van type - diabetes 2 in een zwaarlijvige bevolking is meer dan vier jaar verminderd met orlistat (6,2%) in vergelijking met placebo (9,0%). Het gebruik op lange termijn van orlistat leidt ook tot een bescheiden vermindering van bloeddruk (beteken verminderingen respectievelijk van 2,5 en 1,9 mmHg in systolische en diastolische bloeddruk).

 

de Fabrikant CAS 96829-58-2 van 99%min USP/EP Orlistat voor Verliesgewicht 1

 

4. Orlistat COA

 

tems Specificatiepunten Resultaat
Verschijning wit of bijna wit kristallijn poeder, geur minder Wit kristallijn poeder
Smeltpunt 42.0~46.0°C Bevestigd
Specifieke Omwenteling -31°~-39° (CHCl3, C=1) Bevestigd
Identificatie Het resultaat van HPLC is consisitent aan de verwijzing. Het resultaat van IRL is consisitent aan de verwijzing. Bevestigd
Verwante Substanties ≤ 0,5% ≤ 0,05%
Totale onzuiverheid ≤ 1,0% Bevestigd
Enige onzuiverheid ≤ 0,1% Bevestigd
  ≤ 290ppm Bevestigd
  ≤ 5000ppm Bevestigd
Residu op Ontsteking ≤0.1% Bevestigd
Sulfaat ≤ 0,05% Bevestigd
Heavy metal ≤ 20ppm Bevestigd
Zuiverheid ≤ 99,0% ~ 99,9% Bevestigd
 

 

 

 

de Fabrikant CAS 96829-58-2 van 99%min USP/EP Orlistat voor Verliesgewicht

 

Contactgegevens
Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd

Contactpersoon: Linda Yang

Tel.: +8618874586545

Direct Stuur uw aanvraag naar ons