Chemisch Co. van Hongkong XinRunde, Ltd

 

Betrouwbare Fabrikant en Leverancier van Hoogste Kwaliteits Farmaceutische Grondstof en Farmaceutische Tussenpersoon

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis Productennootropic poeder

Van de Kleurennootropics van CAS 272786-64-8 het Witte Poeder Unifiram voor het Geheugenverbetering

Van de Kleurennootropics van CAS 272786-64-8 het Witte Poeder Unifiram voor het Geheugenverbetering

CAS 272786-64-8 White Color Nootropics Powder Unifiram For Memory Improvement
CAS 272786-64-8 White Color Nootropics Powder Unifiram For Memory Improvement

Grote Afbeelding :  Van de Kleurennootropics van CAS 272786-64-8 het Witte Poeder Unifiram voor het Geheugenverbetering Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: XRD
Certificering: GMP
Modelnummer: 272786-64-8
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Inquiry for Negotiable
Verpakking Details: 1-2 de zak van kg/aluminiumfolie, 25kg/-trommel, zonodig
Levertijd: 1-2days na ontvangen betaling
Betalingscondities: T/T bank, Western Union, Bitcoin, Enz.
Levering vermogen: 100kg/maand
Gedetailleerde productomschrijving
CAS: 272786-64-8 Naam van het product: Unifiram
Type: farmaceutische grondstoffen Verschijning: wit poeder
Gebruik: voor het Geheugenverbetering Alias: Unifiram
Analyse: 99,5 % sleutelwoorden: Unifiram
Hoog licht:

bulknootropics

,

geheugen die supplementen verbeteren

 

Nootropicspoeder Unifiram CAS 272786-64-8 voor het Geheugenverbetering

 

Beschrijving:

 

Zijn samenstelling is gekend als AMPAkine toe te schrijven aan het uitoefenen van het grootste deel van zijn acties via de AMPA-receptor (één van de drie belangrijke ondergroepen van glutamaatreceptoren, naast NDMA en kainate). Deze verhoging van AMPA-functie schijnt om zich ook bij het verbeteren te baseren signalerend via de plaats van de Glycineband van NMDA-receptoren, hoewel één het minimale signaleren door de NMDA-receptor gaat dan de voordelen op AMPA-receptoren dose-dependent schijnen.
Sunifiram (DM-235) is een piperazine afgeleide ampakinedrug die als positieve allosteric modulator van AMPA-receptoren, dienst doet en nootropic gevolgen in dierlijke studies met beduidend hogere kracht dan piracetam heeft. Een aantal verwante samenstellingen zijn gekend, bekendst zijnd unifiram (DM-232). Deze verhoging door sunifiram wordt geassocieerd met een verhogingsinphosphorylation van AMPAR door activering van eiwitkinase II (CaMKII) en een verhoging van phosphorylation van NMDAR door activering van eiwitkinase C α (PKCα). Specifieker, sunifiram bevordert de glycine-bindende plaats van NMDAR met bijkomende PKCαactivation door Src-kinase. De verhoging van activiteit PKCα brengt teweeg om hippocampal LTP door CaMKII-activering te versterken.
Sunifiram verbetert cognitieve tekorten via Nokkenkinase II de activering van het andproteinkinase C. Unifiram is een positieve allosteric modulator van uw die AMPA-receptoren (ook als 2 amino-3-hydroxy-5-methyl-4-isoxazolepropionic zure receptoren worden bekend). Als Ampakine, Unifiram-het begrijpen van het gevolgenglutamaat in de hersenen die betere synaptische transmissie tussen neuronen veroorzaken. Unifiram bevordert acetylcholine ook productie die zijn mechanisme van actie maken zeer aan Noopept, Pramiraceta, Oxiracetam en andere racetamnootropics gelijkaardig. Er is minder onderzoek naar Unifiram dan zijn tegenhanger Sunifiram geweest, maar die deze twee chemische producten zijn nauw verwant en geloven om op bijna identieke manieren te werken.

 

Toepassing:

 

Unifiram is hoogst machtig AMPAkine-als nootropic met antiamnesic en kennis-verbeterende gevolgen in dierlijke studies bij maximaal drie grootteordes hogere kracht dan piracetam. De gebruikersoverzichten en Sunifiram-de logboeken richten aan het feit dat dit supplement informatierappel veel gemakkelijker maakt en u helpt duidelijker denken. Sunifiram wordt vergeleken bij Noopept nogal wat wegens hun gelijkaardige krachtniveaus. De aanvankelijke observaties stellen voor dat Sunifiram beter is als geheugenspanningsverhoger terwijl Noopept een rand op stijgende nadruk en waakzaamheid zou kunnen hebben.

Als Racetams, wordt Unifiram verondersteld om het leren, geheugen, concentratie, geestelijke energie en basiskennis te verbeteren. Wij weten dat de hogere niveaus van glutamaat en acetylcholine de gezondheid van uw hersenencellen verbetert en het voor neuronen gemakkelijker maakt om signalen tussen hen te verzenden. Dit kan in betere verwerking van informatie, meer duidelijkheid van gedachte, anti-anti-amnesiacgevolgen en betere concentratieperiode resulteren.
In aanvankelijke studies, schijnt Unifiram om beduidend sterkere resultaten aan te bieden in vergelijking met andere nootropics, nochtans zouden meer studies moeten worden uitgevoerd alvorens dit supplement algemeen gebruik ingaat. De eerste studies over Unifiram werden slechts gepubliceerd in het onderzoekgeschiedenis van 2002 zo is vrij beperkt. Dat gezegd zijnde, wat wij van de studies weten die tot dusver zijn uitgevoerd is zeer opwekkend. In een onderzoekproef op ratten wordt geleid aan een Morris-Waterlabyrint dat worden blootgesteld, kon een kleine dosering van Unifiram de gevolgen van een amnesiacdrug omkeren aan de ratten wordt toegediend die. Het nemen van Unifiram verhoogde hun capaciteit om de juiste weg te herinneren om het labyrint te navigeren en verbeterde ook prestaties op een sociale het leren test.

 

Functioneert:

 

Unifiram kan Beter Geheugen
Unifiram kan Verhoogde het Leren Capaciteit
Unifiram kan Betere Cognitieve Verwerking
Unifiram kan Verhoogde Reflexen
Unifiram kan Verhoogde Waarneming
Unifiram kan Verminderde Bezorgdheid
Unifiram kan Verminderde Depressie

 

 

SARM (Ruw Poeder)
Mk-2866 (Ostarine)
Andarine (S4)
GW-501516 (Cardarine)
S-23
Lgd-4033 (Ligandrol)
Lgd-3303
Mk-677 (Ibutamoren)
SR9009
SR9011
RAD140
Yk-11
Aicar
Laxogenin

 

Van de Kleurennootropics van CAS 272786-64-8 het Witte Poeder Unifiram voor het Geheugenverbetering 0

 

Nootropicspoeder Unifiram CAS 272786-64-8 voor het Geheugenverbetering

 

Contactgegevens
Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd

Contactpersoon: Linda Yang

Tel.: +8618874586545

Direct Stuur uw aanvraag naar ons