Chemisch Co. van Hongkong XinRunde, Ltd

 

Betrouwbare Fabrikant en Leverancier van Hoogste Kwaliteits Farmaceutische Grondstof en Farmaceutische Tussenpersoon

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis Productennootropic poeder

MKC 231 het Poeder Farmaceutisch Middencas 135463-81-9 van Sarms Coluracetam Nootropic

MKC 231 het Poeder Farmaceutisch Middencas 135463-81-9 van Sarms Coluracetam Nootropic

MKC 231 Sarms Coluracetam Nootropic Powder Pharmaceutical Intermediate CAS 135463-81-9
MKC 231 Sarms Coluracetam Nootropic Powder Pharmaceutical Intermediate CAS 135463-81-9

Grote Afbeelding :  MKC 231 het Poeder Farmaceutisch Middencas 135463-81-9 van Sarms Coluracetam Nootropic Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: XRD
Certificering: GMP
Modelnummer: 135463-81-9
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Inquiry for Negotiable
Verpakking Details: 1-2 de zak van kg/aluminiumfolie, 25kg/-trommel, zonodig
Levertijd: 1-2days na ontvangen betaling
Betalingscondities: T/T bank, Western Union, Bitcoin, Enz.
Levering vermogen: 100kg/maand
Gedetailleerde productomschrijving
CAS: 135463-81-9 Naam van het product: Coluracetam
Type: farmaceutische tussenproducten Verschijning: wit poeder
Gebruik: De drug van de hersenengezondheid Alias: Mkc-231
Analyse: 99% sleutelwoorden: Mkc-231
Hoog licht:

hersenennootropics

,

geheugen die supplementen verbeteren

 

Het Poeder van MKC 231 Sarms Coluracetam CAS 135463-81-9 Nootropic met Fabrieksprijs

COLURACETAM

 

MKC 231 het Poeder Farmaceutisch Middencas 135463-81-9 van Sarms Coluracetam Nootropic 0

CAS: 135463-81-9

MF: C19H23N3O3

Mw: 341.4

Synoniemen: COLURACETAM; N (2,3-Dimethyl-5,6,7,8-tetrahydrofuro [2,3-B] quinolin-4) - (2-oxopyrrolidin-1) acetamide 2; 1-Pyrrolidineacetamide, 2-oxo-n (5,6,7,8-tetrahydro-2,3-dimethylfuro [2,3-B] quinolin-4) -; Coluracetam, mkc-231; 1 [N (2,3-DiMethyl-5,6,7,8-tetrahydrofuro [2,3-B] quinolin-4) carbaMoylMethyl] pyrrolidin-2-; Bci-540; Coluracetam, >=99%; 2-oxo-n (5,6,7,8-tetrahydro-2,3-dimethyl-furo [2,3-B] quinolin-4) - 1-pyrrolidineacetamide

 

Wat Nootropics is


Nootropics is supplementen, drugs, of functioneel voedsel, die cognitieve functies zoals intelligentie, geheugen, verbeteren en zich concentreren.


Nootropics, informeel als „slimme drugs wordt bedoeld, heeft“ een toevloed van belang in de afgelopen jaren als mensenonderzoek naar manieren gezien om het potentieel dat van hun hersenen te maximaliseren.

 


Wat Coluracetam is


(1) Coluracetam, is zoals die als mkc-231 wordt gekend ingedeeld als nootropic agent. Het heeft het geweten om cognitieve die gevolgen te verbeteren, op de manieren worden gebaseerd waarin het cholinebegrijpen beïnvloedt. Oorspronkelijk ontwikkeld om Alzheimer te behandelen werd de ziekte, Coluracetam gevonden efficiënter om als nootropic te zijn en is zuiver op de markt gebracht als cognitieve versterker.

(2) het is één van nieuwere racetamnootropics om de markt te bereiken. Aangezien Coluracetam niveaus van choline in de hersenen en het lichaam verbetert, verhoogt het de productie van acetylcholine. Zonder acetylcholine, zouden wij niet eenvoudigst van feiten kunnen herinneren of onze spieren bewegen. Men heeft gerapporteerd dat Coluracetam niet alleen acetylcholine niveaus verhoogt maar ook zijn stroom versnelt.

 


Voordelen en gevolgen


(1) Coluracetam biedt vele voordelen, echter, het opwekken aan is zijn capaciteit om geheugen op lange termijn binnen geheugen-geschade individuen te verbeteren. De mensen hebben Coluracetam getest, maar de meerderheid van het testen heeft met dieren plaatsgevonden. Wanneer getest op ratten gebruikend een algemeen gebruikte labyrinttest, beter geheugen. De gevolgen gingen verder, verbeterend geheugen nadat dit supplement hun systeem had verlaten. Dit toont aan dat Coluracetam gevolgen potentieel op lange termijn kan hebben.

(2) zoals vermeld, wanneer getest binnen de Fase toonde 2A slepen, Coluracetam aan dat het in het behandelen van zowel depressie als bezorgdheid efficiënt was. Sommige patiënten hadden geen positieve gevolgen in het verleden door kalmeringsmiddelen te nemen ervaren, ervoer nog de voordelen verbonden aan Coluracetam. Terwijl het beoordeling van van depressieniveaus, ervoer 36 percent van deelnemers significante verbeteringen.

(3) Veel andere gebruikers drukten ook de manier uit waarin dit supplement tot gevoel van tevredenheid en diepe vrede leidt. Wanneer gebruikt met andere racetams, veroorzaakt Coluracetam nootropic-als gevolgen. Niet alleen wordt het geheugen verbeterd, maar besluit die -, samen met een aantal andere cognitieve gevolgen maken stijg. Dit is getoond door een aantal studies, rapporterend dat Coluracetam de algemene snelheid van kennis en concentratieniveaus verbetert.

(4) Coluracetam is ook getoond om stimulansgevolgen te hebben. Als u aan somberheid in de ochtend lijdt, kon het nemen van nootropic dit helpen energieniveaus verhogen zodat u de dag met betere motivatie kunt naderen. Dit zal helpen u taken voltooien, die een rand in de werkplaats handhaven.

 

Het DOSEREN

Aangezien de studieonderwerpen hoofdzakelijk ratten waren, is er niet om het even welke geadviseerde menselijke dosering, maar er is een algemene richtlijn voor omzetting.

Bij ratten, strekte de dosering zich tussen 1 mg/kg en 10 mg/kg per dag uit. Door het allometric schrapen te gebruiken, wordt de dosis 2,9 mg/kg in mensen, zodat zou de gemiddelde dosis niet 203,5 mg voor iemand in een typische gewichtsklasse dagelijks moeten overschrijden.

Er is zeer geen informatie om op giftigheid die van Coluracetam te wijzen, hoewel de dosissen bij de bovengenoemde toename worden gegeven geen negatieve bijwerkingen toonden. Als u niet nootropic voordien hebt gebruikt, kunt u hoofdpijn na gebruik ontwikkelen, dat gemeenschappelijk in eerste keer gebruikers is. Door Coluracetam met Choline te stapelen, zult u dit risico verminderen.

 

Toepassing

 

Geheugen en het Leren
Coluracetam wordt getoond om cognitief functie en geheugen bij ratten te verbeteren, en in theorie, worden dezelfde resultaten verwacht bij mensen. Een studie door BrainCells Inc wordt uitgevoerd, toonde een het geheugenverbetering bij ratten die substantie AF64A (een neuron-specifiek neurotoxine) 8 dagen samen met Coluracetam in 3mg-dosissen die werden gegeven. Deze ratten werden gezet door het gestandaardiseerde Morris-Waterlabyrint om hun capaciteit te merken om door het te krijgen, en zelfs tot 72 uren na de laatste 8mg-dosis, waren zij nog bekwaam aan. Een andere het zeer belangrijke vinden van deze studie was dat de resultaten 3 dagen na de laatste dosis nog duidelijk waren, alhoewel de serumconcentratie van Coluracetam te verwaarlozen was.

Depressie en Bezorgdheid
BrainCells Inc, vond dat een dosering van 240mg (verdeel in drie dagelijkse dosissen 80mg) in het behandelen van belangrijke mede-ziekelijke depressie met GAD (algemene bezorgdheidswanorde) nuttig was. Nochtans, waren de verschillen het meest uitgesproken in zij die geen hulp in het gebruiken van standaardkalmeringsmiddelen vonden. Na één dosis, waren er geen merkbare verschillen, maar na 2 dosissen bij 80mg, had 36% scores tijdens een test van de depressiebeoordeling verbeterd.

Zicht
Coluracetam is geassocieerd met optische voordelen zoals verbeterde kleurenvisie, erkenning en vividness. Hoewel er niet om het even welk afdoend bewijsmateriaal is om de mechanismen achter dit voordeel te steunen, geloven de deskundigen dat Coluracetam in het deel van de hersenen werkt die visuele processen in werking stellen.

 

MKC 231 het Poeder Farmaceutisch Middencas 135463-81-9 van Sarms Coluracetam Nootropic 1

 

Het Poeder van MKC 231 Sarms Coluracetam CAS 135463-81-9 Nootropic met Fabrieksprijs

 

Contactgegevens
Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd

Contactpersoon: Linda Yang

Tel.: +8618874586545

Direct Stuur uw aanvraag naar ons